header image
 

Hotels & resorts

De hotels & resorts op Sint Maarten zijn fantastisch. Het leeuwendeel van de hotels & resorts staat aan de Nederlandse kant van het eiland, maar ook aan de Franse kant van Sint Maarten kun je verblijven in adembenemende hotels & resorts.

 

 

Holland House Beach

Holland House Beach

Holland House Beach is een Hotel aan de Nederlandse kant van Sint Maarten in de hoofdstad Philipsburg. Het 4-sterrenhotel ligt direct aan het strand.

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

 

465F3BF6273C8DF06832F9524345D157

Sonesta Maho Beach Resort

Sonesta Maho Beach Resort is een All Inclusieve Resort aan de Nederlandse kant van Sint Maarten. Het 4-sterrenresort ligt direct aan het wereldberoemde strand van Maho Beach en bezit alle denkbare faciliteiten (5 restaurants, 5 bars, 2 buitenbaden, fitnessruimte, et cetera).

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

Sonesta Ocean Point

Sonesta Ocean Point

Sonesta Ocean Point is een super-de-luxe All Inclusieve Resort aan de Nederlandse kant van Sint Maarten. Het 5-sterrenresort ligt direct aan het wereldberoemde strand van Maho Bay en bezit alle denkbare faciliteiten (6 restaurants, 3 bars, 3 buitenbaden, fitnessruimte, et cetera).

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

Divi Little Bay Beach Resort

Divi Little Bay Beach Resort is een All Inclusieve Resort aan de Nederlandse kant van Sint Maarten in de hoofdstad Philipsburg. Het resort beschikt over kamers en appartementen. Het 4-sterrenresort ligt direct aan het stranden van Little Bay en Great Bay en bevat alle denkbare faciliteiten (3 restaurants, 4 bars, 3 buitenbaden, tennisbaan, fitnessruimte, et cetera).

Meer informatie en boeken