header image
 

Appartementen

Op Sint Maarten staan verschillende prachtige appartementen, bungalowkamers en vakantievilla’s waar je heerlijk kunt genieten. De appartementen, bungalowkamers en vakantievilla’s staan zowel aan de Nederlandse kant van het eiland als aan de Franse kant van Sint Maarten.

 

La Plantation

La Plantation

La Plantation is een resort met bungalowkamers en vakantievilla’s aan de Franse kant van Sint Maarten. Het 4-sterrenresort ligt op steenworp afstand van het strand van Orient Bay en bevat alle denkbare faciliteiten (restaurant, bar, buitenbad, et cetera).

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

L'Espérance

L’Espérance

L’Espérance is een appartementencomplex aan de Franse kant van Sint Maarten in het heuvelachtige Cay Hill. Het 3-sterrenappartementencomplex bevat verschillende faciliteiten (buitenbad, et cetera).

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

 

Divi Little Bay Beach Resort

Divi Little Bay Beach Resort

Divi Little Bay Beach Resort is een All Inclusieve Resort aan de Nederlandse kant van Sint Maarten in de hoofdstad Philipsburg. Het resort beschikt over kamers en appartementen. Het 4-sterrenresort ligt direct aan het stranden van Little Bay en Great Bay en bevat alle denkbare faciliteiten (3 restaurants, 4 bars, 3 buitenbaden, tennisbaan, fitnessruimte, et cetera).

Meer informatie en boeken