Betrouwbare aannemers op het eiland Sint Maarten!

Als je een huis gaat bouwen op het eiland Sint Maarten, wil je het liefst in zee met een betrouwbare aannemer. Op The Friendly Island zijn gelukkig meer dan voldoende aannemers waar je letterlijk op kunt bouwen.

Sint Maarten is een fantastisch eiland. Het leeuwendeel van de mensen dat een bezoek brengt aan het Bovenwindse Eiland, komt er voor de vakantie. Maar, er zijn toch ook mensen die helemaal verknocht raken aan Sint Maarten. Zij willen meer!

Zij willen er een huisje. Een tweede huisje bijvoorbeeld. Iedere keer dat je dan op vakantie gaat naar Sint Maarten, hoef je niet meer te zoeken naar een accommodatie. Een ander voordeel van een tweede huis is het feit dat je het kunt verhuren als je zelf niet op het eiland vertoeft.

Een tweede huis kun je op het eiland kopen. Zo van de schap. Maar je kunt ook nog een stapje verder gaan. Een avontuurlijker stapje. Je kun namelijk ook een huis gaan bouwen op het eiland. Als je een huis gaat bouwen zijn er twee opties: om je neemt zelf het roer in handen of je besteedt het uit.

Er zijn natuurlijk handige Nederlanders die zelf een huisje in elkaar kunnen timmeren, maar de meeste mensen hebben toch heel veel hulp nodig. Gelukkig kun je zogezegd op het eiland kiezen uit veel verschillende aannemers.

De eerste vraag die je uiteraard moet stellen is, op welk deel van het eiland je een huis wilt gaan bouwen: op het Franse deel (Saint Martin) of op het Nederlandse deel (Sint Maarten).