header image
 

Jeepsafari

Op het zonovergoten Sint Maarten zijn jeepsafari’s razend populair. Het is natuurlijk één groot feest om met Landrovers, Jeep Wrangers of andere auto’s die tegen een stootje kunnen, door het onherbergzame landschap van Sint Maarten te crossen. De binnenlanden van The Friendly Island zijn uitermate geschikt voor deze landactiviteit. De ervaren gidsen van de jeepsafari’s kunnen je op deze manier naar de hotspots van het Caribische eiland brengen.

jeep-wrangler-1306742_1920

Tijdens de jeepsafari’s wordt er uiteraard niet alleen gereden, maar er wordt ook vaak gestopt om leuke dingen te gaan doen. Sint Maarten wordt omspoeld door een hypnotiserende Caribische Zee. Dus tijdens de tour kan er lekker gezwommen en gesnorkeld worden in dit prachtige zeewater. De aanbieders van jeepsafari’s zorgen uiteraard voor de snorkelspulletjes. Als je bovendien geen zin hebt om zelf te rijden gedurende de jeepsafari, dan laat je je rijden.

Quad

Naast Landrovers en Jeep Wrangers zijn er nog meer voertuigen waarmee je op Sint Maarten heerlijk off-the-road kunt gaan. Deze voertuigen worden all-terrain vehicles (ATV) (quads) genoemd. Het rijden met een quad is een hele bijzondere ervaring. Je voelt lijfelijk de kracht van de machine onderwijl je kunt genieten van het adembenemende landschap van Sint Maarten dat aan je voorbij trekt. Voor mensen die een beetje bang zijn om zelf een quad te besturen, maar toch het gevoel van een quad willen ervaren, zijn er op Sint Maarten ook tweepersoons quads beschikbaar.

Dune Buggy

Naast de quad is er nog een ander voertuig waarmee je niet noodzakelijkerwijs op het asfalt hoeft te blijven, de zogenaamde Dune Buggy. Om in onherbergzame en woestijnachtige gebieden te kunnen rijden, is ooit de Dune Buggy ontworpen. De Dune Buggy oogt futuristisch en past derhalve goed in het prachtige landschap van Sint Maarten. Door de eigenschap dat je in een Dune Buggy erg laag bij de grond zit, onderga je als rijder van een Dune Buggy de ultieme rijervaring.