header image
 

Rondvlucht maken

Sint Maarten is een topbestemming voor vakantiegangers die van mooie stranden en een betoverende zee houden. Het eiland kent zeer gevarieerde stranden. Er zijn stranden waar zich vooral hippe mensen verzamelen, maar er zijn ook veel stranden en baaien waar jonge gezinnetjes genieten van het strandleven.

helicopter-1039395_1920

Vanzelfsprekend is het een groot feest om op de stranden van Sint Maarten te vertoeven. Maar het is ook heel indrukwekkend om er overheen te vliegen. Op Sint Maarten is het namelijk mogelijk om een rondvlucht te maken met een sportvliegtuig of helikopter. Hierbij kun je kiezen uit twee soorten helikoptertours: de luxe tour en de privilege tour. Als je aan boord stapt, ervaar je het helikoptervliegen én kun je genieten van het adembenemende uitzicht dat je hebt op Sint Maarten, maar ook op de omliggende eilanden zoals St. Barths, Pinel Island, Tintamarre en Anguilla. Tijdens de helikopertour gaan er maximaal zes mensen mee aan boord.

De helikopters waarmee de tour wordt aangeboden, staan op het Franse deel van het eiland op de Grand Case Airport. Er wordt gevlogen met de Eurocopter AS355N-zits tweemotorige helikopter. Ook mensen die van luchtfotografie houden, kunnen aan boord stappen en de mooiste foto’s en filmpjes van het eiland maken. Niet alleen de stranden van Sint Maarten zijn de moeite waard om van grote hoogte te bekijken, ook de hoofdstad van het Nederlandse deel van Sint Maarten (Philipsburg) en de hoofdstad van het Franse deel van Sint Maarten (Marigot). Daarnaast telt het eiland veel andere nederzettingen en prachtige landschappen die van grote hoogte zeer de moeite waar zijn om te bekijken.