Eiland Sint Maarten: betrouwbare aannemers!

Je wenst jezelf een betrouwbare makelaar toe als je voornemens bent om een huis te gaan bouwen op het eiland Sint Maarten. Gelukkig is dat geen probleem, The Friendly Island staat bol van de aannemers waar je met een gerust hart mee in zee kunt gaan.

Het hoeft amper betoog dat Sint Maarten een super eiland is. Het Bovenwindse Eiland wordt voornamelijk bezocht door mensen die er een mooie vakantie willen gaan doorbrengen. Daarnaast zijn er ook Nederlanders die nog een stapje verder gaan.

Een eigen huis op het eiland is een droom van hen. Een tweedehuis op Sint Maarten! Wauw! Dit heeft zo zijn voordelen. Je hoeft nimmer meer te zoeken naar een geschikte accommodatie als je op het zonovergoten eiland vertoeft. Daarnaast kun je je tweedehuis gewoon in de verhuur kieperen als je zelf niet op het eiland bent.

Als je een tweedehuis op Sint Maarten wilt gaan kopen, zijn er verschillende opties: je kun er een aanschaffen, maar je kunt er ook een gaan bouwen. Als je een huis gaat bouwen, is dat uiteraard een stuk avontuurlijker en spannender! Als je een handig persoon bent, bouw je het huis zelf. Als je wat minder handig bent, laat je het huis bouwen. Hoe je het ook wendt of keert, je krijgt immer te maken met aannemers.

Maar waar ga je je huisje bouwen? Het zonovergoten eiland bestaat uit twee delen: een Frans deel en een Nederlandse deel. Het voordeel van het Franse deel is, is dat de natuur meer intact is!