Huwelijksreis naar het eiland Sint Maarten!

Sint Maarten is één van de topbestemmingen om een huwelijksreis te draaien. Het eiland heeft alleen maar prachtige dingen te bieden aan het stel dat net getrouwd is. Dan moet je denken aan heerlijke gerechten en maaltijden. Daarnaast heeft het eiland prachtige stranden. Stranden die vol staan met fraaie palmbomen. Palmbomen die fraai wuiven in de wind.

Dat zijn natuurlijk beelden die je graag wilt zien. Sint Maarten heeft letterlijk twee gezichten: een Frans en een Nederlands gezicht. Het Franse deel van het eiland ligt in het noorden. Het Nederlandse deel van het eiland ligt in het zuiden. Er zijn verschillende bedrijven die de huwelijksreizen regelen en organiseren. Zij nemen alle zorg uithanden waardoor je een onbezorgde huwelijkstijd hebt op het eiland.

Maar even terug naar het heerlijke eten. Nergens in de wereld is de dichtheid aan restaurants zo hoog als op The Friendly Island. Dan praat je over honderden verschillende restaurants. Alle denkbare keukens zijn vertegenwoordigd in die restaurants. Dan moet je onder andere denken aan de Franse, Italiaanse, Spaanse, Argentijnse en de Aziatische keuken. Naast het feit dat er op het eiland dus heel veel verschillende keukens zijn, is het nivo van de keukens ook heel hoog. Op het eiland zijn zelfs restaurants met Michelin-sterren. Er zijn mensen die ieder jaar naar The Twin Island togen om te gaan genieten van de toprestaurants. Als je op het eiland bent, moet je uiteraard ook met de Caribische keuken kennismaken. Deze keuken heeft kunnen ontstaan door de verschillende volkeren die door de eeuwen op het eiland hebben geleefd.