Overwinteren op het eiland Sint Maarten!

De tijd gaat heel erg snel voorbij. Voor dat je het weet, zijn we weer aangekomen aan het einde van het jaar. Oud en Nieuw 2016 staat alweer op de deur te kloppen! Het leeuwendeel van de mensen viert Oud en Nieuw thuis, maar er zijn ook mensen die er een vakantie aan vastplakken.

Zij vertrekken naar de Nederlandse kust om daar de finale van het jaar te gaan beleven. Als je naar de Nederlandse kust gaat, heb je de keuze uit ongeveer dertig kustplaatsjes. Deze badplaatsen liggen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Eén van de mooiste kustplaatsen van de provincie Noord-Holland is zonder enige twijfel Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee zou een zeer goede keuze zijn om Oud en Nieuw 2016 te gaan vieren.

Waarom is Julianadorp aan Zee zo’n topbestemming? Op de eerste plaats ligt het dorpje in een geweldige omgeving. Aan de westkant wordt het begrensd door de overdonderende Noordzee. Een Noordzee die iedere dag van het jaar een ander gezicht laat zien. Op sommige dagen is het Noordzeewater zo glad als een spiegel op andere dagen daarentegen worden de golven metershoog opgejaagd. Aan de oostkant van Julianadorp aan Zee liggen prachtige polders. Polders die eens per jaar vol staan met welriekende en kleurrijke bloembollen. Het is een feest om door de bloeiende bloembollen heen te wandelen of te fietsten.  Op de tweede plaatst is Julianadorp aan Zee gezegend met alle denkbare accommodatiemogelijkheden die je maar kunt bedenken. Dan moet je denken aan strandhuisjes, vakantieparken, vakantiehuisjes, appartementen, campings en hotels.