Sint Maarten (eiland): mooie tuin aanleggen!

Er zijn landgenoten die een tweedehuisje bezitten op het eiland Sint Maarten. Uiteraard is dat een voorrecht. Er hoeft immers nimmer meer gezocht worden naar een accommodatie op The Friendly Island als men daar wil vertoeven. Daar komt bij dat het ook een goede belegging is én dat je het vakantie-stulpje gewoon kunt verhuren op het moment dat je er zelf niet bent. Op die manier kun je dus gewoon geld verdienen aan het vakantiehuis.

Er bestaan verschillende manieren om aan vakantievilla op Sint Maarten te geraken. Op het eiland staan veel vakantiehuisjes te koop. Je neemt een makelaar in de arm, bezoekt de villa’s die je aanspreken en hakt de knoop door. Maar je kunt ook voor een andere route kiezen. Als je twee rechterhanden hebt, bouw je zelf een droomhuis op het eiland of je laat er een bouwen.

Bij een mooi huis, past een mooie tuin. De aanleg van een tuin is een vak op zich. Als je er echt iets moois van wilt maken, stap je naar een tuinarchitect en laat je een prachtige tuin ontwerpen. Op het eiland zijn verschillende tuinarchitecten actief. De tropische planten die op Sint Maarten groeien en bloeien, zijn een lust voor het oog. Dan praat de over de mooiste kleuren en de fraaiste vormen.

Als een tuin eenmaal is aangelegd, ben je er nog niet. Tuinen moeten worden onderhouden. Zeker als je niet permanent in het huisje verblijft, is het belangrijk dat iemand het huisje onderhoud. Hoveniersbedrijven op het eiland staan in de rij om voor jou die klus te klaren.