Sint Maarten (eiland): op zoek naar een loodgieter!

Veel Nederlanders bezitten een tweedehuisje op Sint Maarten. Het hoeft nauwelijks betoog dat dat een groot feest is. Echter, als een een huisje in de tropenzon hebt, gaat er wel eens wat kapot aan het stulpje. Zo zul je bijvoorbeeld weleens gebruik moeten maken van de diensten van een loodgieter.

Een loodgieter is een expert als het gaat om het aanleggen en onderhouden van het sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en de riolering. De naam loodgieter heeft nog te maken met vroegere tijden. Dat was een tijd van de loodgieter stroken met lood goot. Deze loodstroken werden aangewend om buizen waterdicht te maken. Gelukkig zijn er op The Twin Island heeft veel bedrijven die loodgieters kunnen leveren.

Niet alleen loodgieters kunnen je uit de brand helpen met allerlei klussen aan het huis, dat geldt voor veel meer vakmensen die je nodig kunt hebben. Als je bijvoorbeeld voornemens bent om een huis te gaan bouwen op Sint Maarten. Landgenoten met twee rechterhanden hebben niemand nodig, zij lossen alles zelf op. Dat is natuurlijk heel erg handig en bovendien goedkoop. Als je alles moet uitbesteden, gaat dat natuurlijk wel in de papieren lopen. Maar een eigen huisje op Sint Maarten is veel waard.

Iedere dag een heerlijke strandwandeling maken op parelwitte stranden waarbij je uitzicht hebt op een kraakheldere oceaan. Iedere dag omringd worden door uiterst vriendelijke mensen die je overal bij willen helpen. Het is niet voor niets dat veel Nederlanders hebben besloten om naar het Bovenwindse Eiland te emigreren!