Sint Maarten (eiland): vakkundige dakbedekkers!

Een vakkundig dakbedekker! Dat is wat je wil als je op Sint Maarten een stulpje gaat bouwen. Een huisje op The Friendly Island? Tja, waarom niet! Het kost niet veel moeite om daar een hele trits redenen voor te bedenken. Als je eenmaal een keertje op The Twin Island bent geweest, loop je het risico direct verliefd te worden op het Bovenwindse Eiland.

Kijk alleen maar eens naar het aantrekkelijke weer en de vriendelijke mensen. In Nederland is het weer doorgaans tamelijk beroerd. Hoe anders is dat op Sint Maarten. Daar is het weer nimmer beroerd. Daar schijnt immer de zon. Ook de vriendelijkheid van de mensen valt direct op. Altijd een stralende lach en een prettig gesprekje. Als je de eigenaar wilt worden van een vakantiehuisje op Sint Maarten kun je dat op verschillende manieren voor elkaar krijgen. Je kunt er een kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om er een te bouwen. Naast dakbedekkers heb je dan de hulp nodig van een heel peloton aan andere vakmensen.

Als je eenmaal een eigen huisje op Sint Maarten hebt, kan het grote genieten gaan beginnen. Het grote voordeel is natuurlijk dat je nimmer meer een residentie hoeft te zoeken als je op het eiland bent voor vakantie. Daarnaast kun je ook geld verdienen aan je tweedehuisje op het Caribische eiland. Zo zou je het huisje in de verhuur kunnen doen. Er is immer een grote behoefte aan vakantiehuisjes op Sint Maarten. Als je zelf niet op Sint Maarten moet er wel iemand anders de honneurs waarnemen. Zo moeten de gasten in het bezit komen van sleutels. Of ze moeten worden opgehaald van het vliegveld. Gelukkig zijn er op Sint Maarten heel veel bedrijven die dat kunnen regelen!