Trouwen op Sint Maarten!

Voor veel mensen is de trouwen het hoogtepunt van het leven. Voor iemand kiezen waar je de rest van het leven bij wil zijn. Er wordt dan doorgaans alles uit de kast gehaald om van de trouwdag een groot succes te maken. Er wordt gezocht naar een perfecte trouwlocatie. Er wordt gezocht naar de beste bakker die de mooiste taart kan bakken. Er wordt gezocht naar muzikant die de avond op een feestelijke manier kan opvrolijken, et cetera.

Je kunt natuurlijk in Nederland trouwen, maar je kunt er ook voor kiezen om naar het buitenland te gaan. Naar een ver tropisch (ei)land. Bijvoorbeeld naar de Caribische archipel. De Caribische archipel bestaat uit een kleine duizend eilanden. Het leeuwendeel van deze eilanden is niet groot en bovendien niet bewoond. Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius zijn Caribische eilanden met een Nederlandse twist.

Van de bovengenoemde ‘Nederlandse eilanden’ staan Sint Maarten en Aruba echt bekend als bestemmingen die uitermate goed geschikt zijn om te trouwen. Met name The Twin Island werkt als een magneet voor mensen die voornemens zijn om elkaar het ja-woord te gaan geven.

Stel je voor: parelwitte stranden en wuivende palmbomen. Stel je voor dat je daar doorheen mag banjeren. Hoe romantisch wil je het hebben! Op Sint Maarten kun je ook voor de kerk trouwen, dat kan allemaal op The Friendly Island. Als je trouwt op Sint Maarten is het uiteraard leuk om dat op een bepaalde manier vast te leggen, middels foto of film. Ook dat kan allemaal op het eiland geregeld worden!