header image
 

Trouwen

Heel veel Nederlanders en Belgen trouwen op Sint Maarten. Dat is natuurlijk een fantastische gebeurtenis op The Friendly Island. Als je in Nederland of België elkaar het ja-woord aan elkaar wil geven, is het altijd maar even de vraag wat de weergoden voor die dag in petto hebben voor de bruid en bruidegom. Hoe anders is de situatie op Sint Maarten! Op dit Bovenwindse Eiland schijnt vrijwel iedere dag de zon en zijn er weinig tot geen wolkjes aan de hemel te bekennen. Het is uiteraard ook leuk om familie en vrienden te laten overvliegen als de grote dag gaat beginnen. 

Ook voor het maken van de huwelijksfoto’s ben je op Sint Maarten uiteraard helemaal aan het juiste adres. Er zijn zoveel fantastische, romantische locaties op het eiland waar prachtige plaatjes zijn te schieten. Wat dacht je van de parelwitte stranden met de mooie blauwe zee op de achtergrond. Maar ook de groene heuvels van het eiland zijn uitermate geschikt voor het maken van mooie foto’s van de fijnste dag van je leven.

Als je gaat trouwen zijn er twee opties: of je trouwt óók voor de kerk, of je doet dat niet. Beide opties zijn op Sint Maarten uitvoerbaar. Als je voornemens bent om op Sint Maarten elkaar eeuwig trouw te beloven, zijn er verschillende bureaus in Nederland en op Sint Maarten die je daarbij kunnen helpen en bemiddelen. Zij zijn precies op de hoogte welke administratieve zaken er moeten worden geregeld; zij nemen dat werk uit handen. Bovendien weten zij precies welke trouwlocaties het meest geschikt zijn op het zonovergoten eiland.