header image
 

Tweede huis op Sint Maarten

Wie droomt er niet van om een tweede huis op Sint Maarten te bezitten! Dat je fijn op vakantie kunt gaan naar The Friendly Island en dat je niet in een hotel of appartement hoeft te zitten, maar lekker in je eigen tweede huis. Dat tweede huis kan op verschillende locaties gepositioneerd zijn op het eiland. Op de eerste plaats moet je jezelf de vraag stellen of dat het Nederlandse of Franse deel van het eiland betreft. Het Nederlandse deel van Sint Maarten is veel drukker dan het Franse deel van het eiland.

Vervolgens is het de vraag om je graag aan zee wil wonen. Dan zijn er ook weer twee opties: het huisje kan direct aan de oceaan liggen óf je hebt het uitzicht op de oceaan. In het eerste geval wordt gesproken van oceanfront en in het tweede geval van oceanview. Het moge duidelijk zijn dat de oceanfront huisjes op The Twin Island het duurst zijn. Maar goed dan heb je wel een vakantiehuisje op een toplocatie!

Als je een tweede huisje op Sint Maarten hebt, zijn er verschillende opties wat je ermee kan doen. Je kunt ervoor kiezen om er alleen zelf gebruik van te maken. Maar je kunt het ook te huur aanbieden als je zelf niet op het eiland bent. Er zijn verschillende bureaus op het eiland die jou daarbij kunnen helpen. Die het werk uit handen kunnen nemen. Daarnaast kun je je tweede huisje ook als een belegging zien; de waarde van het huis zal de komende tijd alleen maar stijgen!